GS1 Rekisteri

GS1 Rekisteri on yritystunnisteen vuosimaksuun sisältyvä lisäpalvelu, joka helpottaa viivakoodien tekemistä ja käytettyjen GTIN-koodien hallinnointia. GS1 Rekisteri on erittäin kätevä työkalu, sillä sen avulla on helppo pitää kirjaa käytetyistä tunnistenumeroista ja yhdellä silmäyksellä voi nähdä yrityksen käytettävissä olevien numeroiden määrän. Sen kautta voi myös helposti tarkistaa, mille tuotteelle mikäkin tuotenumero (GTIN-koodi) kuuluu.

Rekisteröimällä GTIN-koodit sekä niihin liittyvät tuotteet GS1 Rekisteriin, varmistetaan tuotteiden löytyminen GS1:n globaalista tuoterekisteristä, jonka kautta tuotteet ovat kauppakumppaneiden nähtävillä niin Suomessa kuin ulkomaillakin. GS1 Rekisteri on otettu käyttöön jo useissa maissa ja se tulee käyttöön kaikissa 114 GS1-maassa.

Uudet GS1-yritystunnisteasiakkaat pääsevät ottamaan GS1 Rekisterin käyttöön ja voivat aloittaa GTIN-koodien tekemisen ja hallinnoinnin helposti ja vaivattomasti. Rekisterin käyttöönohjesivulta löydät myös ohjeet viivakoodien muodostamiseksi ja tulostamiseksi/tallentamiseksi.

internet-selaimella käytettävä GS1 Rekisteri on toistaiseksi vain uusien GS1-yritystunnisteasiakkaiden käytössä ja sen käyttö laajenee olemassa oleville asiakkaille vuosien 2020 ja 2021 aikana. GS1 on yhteydessä asiakkaisiinsa kun käyttöönotto on ajankohtaista.

Siirry GS1-Rekisterin käyttöohjeisiin

Usein kysyttyä GS1 Rekisteri -palvelusta

Tälle sivulle on koottu yleisimmät kysymykset liittyen GS1 Rekisteriin. Päivitämme usein kysyttyjen kysymysten listausta jatkuvasti.

KATSO USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Ennen käytön aloitusta

Ennen GS1 Rekisterin käytön aloitusta, tulee palveluun tallentaa kaikki jo aiemmin käyttöönotetut koodit. Tälle sivulle on koottu ohjeet olemassa olevien tuotteiden ja koodien tallentamiseen.

KATSO OHJEET KÄYTÖN ALOITUKSEEN